İçeriğe geç

Zonguldak Eregli Kac Lira

Zonguldak Ereğli kaç TL?

Zonguldak’tan Ereğli’ye (Karadeniz) en ucuz otobüs bileti fiyatı 100,00₺’dir. Bu güzergahtaki en ucuz otobüs bileti Pamukkale Turizm tarafından satılmaktadır.

Zonguldak Ereğli otobüsleri nereden kalkıyor?

Ömerli ilçesi sınırları içerisinde bulunan Ereğli Otobüs Terminali’ne ilçe merkezinden kalkan otobüslerle gidebilirsiniz. Yeni terminale giden otobüsler eski terminalin arkasındaki duraktan kalkmaktadır.

Zonguldak Ereğli kaç saat sürüyor?

Otobüs Ereğli – Zonguldak Ereğli ile Zonguldak arası mesafe 54 km’dir ve en hızlı servisimiz ile yaklaşık 45 dakika sürmektedir.

Ankara Zonguldak Ereğli kaç saat sürüyor?

Kamil Koç ile Ereğli’den Ankara’ya yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 30 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişebilir. Ereğli’den Ankara’ya kaç saat sürer? Ereğli ile Ankara arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 4 saat 30 dakika sürer.

Kdz Ereğli Halk Otobüsü kaç TL?

Sivil kartlar için ücret 2.60 TL, öğrenci ve sağlık çalışanı kartları için 1.90 TL, diğer indirimli kartlar için ise 2.35 TL’dir. Manyetik kartım yoksa otobüse nasıl binebilirim? Manyetik kartınız yanınızda değilse veya bakiyeniz yeterli değilse 3.00 TL ücret ödeyerek seyahat edebilirsiniz.

Düzce Ereğli kaç TL?

Düzce-Kdz.ereğli otobüs seferi için bilet fiyatları 150 TL ile değişmektedir. Bu güzergah için ortalama bilet fiyatı 150 TL’dir. Mobil uygulamamız veya web sitemiz üzerinden Pamukkart üyesi olarak kampanyalarımızdan ve fiyat avantajlarımızdan ilk siz haberdar olabilirsiniz.

Zonguldak’a hangi otobüs firmaları gidiyor?

Kale Seyahat, Düzce Güven ve Pamukkale Turizm Türkiye’nin birçok şehrinden Zonguldak’a geziler düzenliyor.

Zonguldakta kaç tane otogar var?

Zonguldak’ta iki adet otobüs terminali bulunmakta olup, 110 ayrı bağlantı noktasından bu noktaya ulaşım sağlanabilmektedir.

Çaycuma Zonguldak Ereğli arası kaç kilometre?

Ereğli ile Çaycuma arası mesafe yaklaşık 100 km’dir. Kamil Koç ile Ereğli’den Çaycuma’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

İstanbul Zonguldak Ereğli arası kaç saat otobüsle?

İstanbul ile Ereğli arasındaki ortalama otobüs yolculuğu 5 saat 8 dakika sürüyor. İstanbul ile Ereğli arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenliyor?

Karabük Zonguldak Ereğli kaç saat sürüyor?

Otobüs Ereğli – Karabük Ereğli ile Karabük arası mesafe 223 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 4 saat 15 dakika sürmektedir.

Zonguldak İstanbul arası kaç saat?

İstanbul ile Zonguldak arası mesafe yaklaşık 334 km’dir. Kamil Koç ile İstanbul’dan Zonguldak’a yolculuğunuzun en az 5 saat 5 dakika sürmesi bekleniyor.

Kdz Ereğli Ankara kaç TL?

Karadeniz Ereğli – Ankara arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıKaradeniz Ereğli Ankara Bilet fiyatlarıGünlük otobüs seferi sayısıKontur Turizm300 TL10Mersin Nur Turizm300 TL2Metro Turizm300 TL14Özkaymak300 TL162 hat daha

Zonguldak Ankara arası kaç TL?

Zonguldak Ankara arası en popüler otobüs seferlerinin bilet fiyatlarıOtobüs firmalarıZonguldak Ankara Bilet fiyatlarıOrtalama seyahat süresiNevşehir Seyahat350 TL3 s 53 dkPamukkale Turizm350 TL3 s 53 dkKale Seyahat375 TL3 s 53 dkHas Karayolu400 TL3 s 53 dk3 hat daha

Ankara Zonguldak arası otobüsle kaç saat?

Ankara – Zonguldak arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 3 saat 25 dakika sürmektedir.

Bartın Ereğli ne kadar?

Bartın – Ereğli arası mesafe 128 km olup, en hızlı uçuşumuzla yaklaşık 2 saat 25 dakika sürmektedir.

Düzce Ereğli arası kaç km otobüsle?

Otobüs Düzce – Ereğli Düzce ile Ereğli arası mesafe 77 km olup en hızlı servisimiz ile yaklaşık 1 saat sürmektedir.

Zonguldak Ereğli nüfusu ne kadar?

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 2021 yılı sonu itibarıyla toplam nüfusun 175 bin 726 olduğu bildirildi. Kaymakamlığın yazılı açıklamasında, ilçe nüfus müdürlüğü verilerine göre köylerin nüfusunun 41 bin 386 olduğu, bunlardan 121 bin 439’unun ilçe merkezi sınırları içinde yaşadığı belirtildi.

Çaycuma Zonguldak Ereğli arası kaç kilometre?

Ereğli ile Çaycuma arası mesafe yaklaşık 100 km’dir. Kamil Koç ile Ereğli’den Çaycuma’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Tavsiyeli Bağlantılar: Üç Aylar Içinde Hangi Kandiller Var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Zenci Escort